DJURAKUTEN

Vid akuta frågor om behandling av djur eller för akut tidsbokning ring 0731-822 979. Om vi inte svarar är vi upptagna i behandling och lämna i så fall ett röstmeddelande eller skicka ett textmeddelande om vad det gäller så kontaktar vi dig så fort vi blir lediga. Om husdjuret har mindre akuta besvär så beskriv djurets sjukdomsproblematik via formuläret nedan så återkopplar vi via telefon eller e-post. Det är annars väldigt enkelt att boka tid för ditt husdjur genom Boka Direkt.

För att kunna hålla denna låga kostnad för djur så vill vi att husse eller matte förbereder med information inför bokning. Vid bokning vill vi veta vad ni söker för. Detta kan du göra i rutan för noteringar vid bokningen via boka direkt eller skicka i ett separat e-postmeddelande till info@recycleyourself.se innan besöket. Skicka gärna en bild eller ta med en bild vid besöket. I nuvarande lokaler kan husdjuret tyvärr inte följa med men jag kan göra hembesök för en extra kostnad om 200 kr om ni vill att jag ska träffa ert husdjur.  Om ni inte kan ta er till Malmö då ses vi på webben via en dator eller telefon nära dig.  Vid konsultationen är allt om djuret viktigt:

  • Problemet; hur länge, orsak, tidigare åtgärder?
  • Djurets sjukhistoria, inte bara vad den har varit sjuk i utan hur det uppträder när är sjuk både i det mentala och fysiska.
  • Finns rädslor? Vilken personlighet? Hur fungerar djuret med andra djur och människor?
  • Hur djuret beter sig och ser ut.
  • Blir djuret stimulerat på rätt sätt? Har den det bra i sin omgivning och i miljön?
  • Aptiten och törsten?

Beroende på vad problemet är kommer frågeställningen därefter. Vi går igenom djuret med frågor från topp till tå, det är lätt att glömma saker som skett för länge sedan och det kan vara avgörande i valet av medel.