Om oss

Emma Möller

Dipl. Homeopat & Certifierad Medicinsk Massageterapeut

Hos oss behandlas både akuta och kroniska sjukdomar med homeopati enligt Samuel Hahnemans lära och metod utifrån 6:e Organon.

Syftet med att driva en homeopatisk verksamhet är att skapa tillfälle för så många människor (patienter) som möjligt att läka sig själva. Målet är att hjälpa dig att må bättre genom att framför allt arbeta i förebyggande syfte med hjälp av massage som verktyg och genom homeopatin som verktyg mot både kroniska och akuta åkommor. Emma har hjälpt människor och djur att må bättre och bli friska sedan 2005 genom bland annat massageterapi, vägledning, örtmedicin och sedan 2014 även genom homeopati.

Att arbeta med holistiska behandlingsmetoder innebär att man använder sig av metoder som stimulerar kroppens egen egentliga läkekraft. Emmas främsta redskap är den klassiska homeopatins metod som är en tillförlitlig och resultatrik läkemetod som har praktiserats ända sedan 1700-talet.  Homeopatiskt läkemedel kan alltså ”väcka” läkekraften/livskraften och ge immunförsvaret möjlighet att göra vad det behöver för att läka symptomen så du återfår din hälsa.

Emma är 47 år och bor i Malmö med sin sambo och sina pälsklingar/katter.  Hon brinner för att försöka hjälpa hemlösa och sjuka katter att få snabb homeopatisk vård i samarbete med ideella kattföreningar.

Hon har arbetat med massageterapi i 18 år och homeopati i 8 år, men precis som med vanliga läkare så arbetar homeopater sällan ensamma utan har en lång tradition i botten med mentorer att rådfråga, exempelvis har hon studerat under Phenix- Homeopati Akademi som har en lång historia bakom sig med lärare och elever som tillsammans skapar en tradition som är hundratals år gammal.