OM OSS

Emma Möller

Dipl. Homeopat & Certifierad Medicinsk Massageterapeut

Emma har hjälpt människor och djur att bli friska på naturlig väg sedan 2005 genom bland annat massageterapi, vägledning, örtmedicin och homeopati. Att arbeta med naturlig hälsa innebär att hon använder sig av metoder som stärker kroppens egen inneboende läkekraft. Hennes främsta instrument är den klassiska homeopatin, som är en väl beprövad och framgångsrik läkemetod sedan mer än 200 år tillbaka. Homeopatiska läkemedel kan på ett subtilt sätt stimulera kroppens självläkande krafter och hjälpa till att återställa hälsan på helt naturlig väg.

Målet är att hjälpa dig att må bättre genom att framförallt arbeta i förebyggande syfte med hjälp av massage som verktyg och genom homeopatin mot både kroniska och akuta åkommor.

Genom bland annat olika kurser inom  yoga, meditation, dans och musik samt djupt intresse för mindfulness har hon tränat på att utveckla balans, lugn och harmoni mellan kropp och själ, för att med hjälp av det kunna ge dig en trygg behandling eller konsultation. Inte minst lärt sig mycket under arbetet med och av sina klienter och via sina egna livserfarenheter.

Att arbeta med massage som verktyg medverkar bland annat till att du blir mer kroppsmedveten och kommer i fysisk och mental balans, vilket hjälper dig att lättare leva livet fullt ut i alla situationer. Att acceptera här och nu och att allt är precis som det ska vara är viktigt. Genom massage och homeopati ”återvinner” du dig själv – du får ny energi, förebygger ohälsa och når eller upprätthåller lättare balans på olika plan. De är också medel för att uppnå vidare personlig utveckling, drömmar och mål.

Emmas svenska klassiska massage grundas på just denna (djupgående och med PNF, det vill säga töjningsteknik) men har också inslag av andra tekniker såsom t ex akupressur. Läs mer om de olika behandlingarna under respektive rubrik.

Vid den klassiska homeopatin ordineras endast ett homeopatiskt medel åt gången.

2005 blev Emma av KomplementärMedicinska Högskolan i Malmö utbildad diplomerad massageterapeut och av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör. 2006 avslutade hon den 1-åriga Bowenterapi utbildningen. 2005 och 2006 utbildade hon sig även hos Tulku Lama Lobsang i healingmassage Kum Nye.  Emma är även utbildad klassisk homeopat på Phenixkliniken.se i Visby samt utbildad Aura Soma terapeut hos Christine Morel i Lund.

Ansvarsförsäkring och medlemskap i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund. Patient- och ansvarsförsäkrad. Godkänd för F-skatt.